Kategórie
 
 
 
 
 
 

4 spôsoby, ako nosiť športovú mikinu

Športová mikina - dfslovakia.skŠportová mikina predstavuje základ šatníka. Dá sa skombinovať k takmer každému outfitu. Vyzerá štýlovo, moderne a niekedy až elegantne. Nájdete ju vo viacerých prevedeniach, farbách aj strihoch. Ako ju nosiť tak, aby vynikla a pritom vytvorila pekný celok? Máme pre vás štyri tipy a triky.

 

Športový outfit s legínami

Tým najjednoduchším outfitom, ktorý predstavuje populárnu klasiku, je kombinácia čisto športových kúskov. Prvú vrstvu tvorí pohodlná spodná bielizeň. Môže ísť o športovú podprsenku, prípadne o mäkký model bez kostíc. Následne pokračujte výberom funkčného trička. Také, ktoré vás nebude nikde ťahať ani rezať. Plus, keď sa náhodou spotíte, zbaví vás aj prebytočného potu. Celý outfit doplňte športovými legínami s klasickou dĺžkou po členky a dámskou funkčnou mikinou. Tá môže byť v akejkoľvek farbe. Ak chcete, aby vynikla, zvoľte ju v sýto farebnom prevedení alebo v neónových odtieňoch. Hlavnou úlohou športového outfitu je poskytnúť vám komfort nielen počas cvičenia, ale aj počas bežných dní. Zakladá si na využívaní pohodlných kúskov bez zbytočných švov, ktoré by vás ťahali pod pazuchami alebo v oblasti dekoltu. Mikina je skvelým praktickým doplnkom, pretože poskytuje teplo a pritom vyzerá veľmi dobre.

 

Športová elegancia

Nie ste fanúšikom športových outfitov? Mikinu viete zladiť aj do tých mierne formálnych a elegantných. Stačí využiť správne prvky. Na elegantný outfit zvoľte jednofarebnú, najlepšie tmavšiu mikinu v čiernej, tmavomodrej alebo fialovej. Jej strih by mal byť klasický, dlhý. V rámci veľkosti sa vyhýbajte príliš masívnym a oversized kúskom. Snažte sa siahnuť po prevedeniach so zúženým pásom. Tie podčiarknu postavu a mierne predĺžia trup. K takémuto vrchu si oblečte čierne rifle alebo iné, tmavé formálne nohavice. Z topánok siahnite po plátenkách, mokasínach či dokonca masívnejších lodičkách. S nimi sa vám podarí vytvoriť zaujímavý kontrast medzi diametrálne odlišnými štýlmi. K outfitu si následne zoberte ešte peknú kabelku alebo menší vak. Z ďalších vhodných doplnkov sú to slnečné okuliare, retiazky na krk alebo náramky.

 

Outfit pre milovníkov minimalizmu

Máte radi minimalizmus v obliekaní a v šatníku? Mysleli sme aj na vás. V tomto prípade však nepôjde len o typ oblečenia, ale hlavne o vybraté odtiene. V jednoduchom outfite by ste nemali ladiť viac ako tri farby. Plus, tie, ktoré vyberiete, sa nesmú biť. Tomuto javu môžete zabrániť pomerne ľahko. Stačí kombinovať tón v tóne. To v praxi znamená len jedno. Vyberáte farby z rovnakej alebo podobnej palety. Tým zaistíte, že si spolu budú rozumieť a nevytvoríte zbytočné farebné skoky. Výborne vyzerá biela, sivá a čierna. Alebo hnedá, karamelová a biela. Minimalizmus dodržte aj v doplnkoch. Siahnite len po tých, ktoré skutočne potrebujete. Môže to byť napríklad kabelka alebo hodinky.

TIP: Ak si chcete byť istí, že v outfite dosiahnete skutočne minimalizmus, zvoľte športové sety. Vrch aj spodok sú rovnaké, čo zaručuje skvelý výsledok. Nehovoriac o tom, že výber outfitu vám nezaberie viac ako päť minút.

 

Odvážna kombinácia pre experimentátorov

Poslednou možnosťou sú odvážne outfity pre milovníkov experimentov a kombinovania vzorov a farieb. Spravte z mikiny hlavný kúsok priťahujúci všetku pozornosť. Zabudnite na jednofarebné varianty a vyskúšajte neónové farby, potlače a geometriu. Celý výsledok vedia o minimálne jednu úroveň povýšiť lesklé materiály a prepracované strihy. Netradičný a zaujímavý výsledný efekt dosiahnete aj jednou výraznou fitness mikinou. Aby outfit nebol chaotický, oblečte si k nej tmavé nohavice aj tričko. Nesnažte sa to zbytočne prehnať.

 

Vytvorte outfit podľa svojich predstáv

Športové mikiny sa dajú využiť v desiatkach rôznych outfitov. Stačí vedieť, ako správne na to. Zaobstarajte si jeden model aj vy a pritiahnite na seba pozornosť vždy, keď niekam pôjdete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia