Kategórie
 
 
 
 
 
 

Športová mikina - dfslovakia.skŠportová mikina predstavuje základ šatníka. Dá sa skombinovať k takmer každému outfitu. Vyzerá štýlovo, moderne a niekedy až elegantne. Nájdete ju vo viacerých prevedeniach, farbách aj strihoch. Ako ju nosiť tak, aby vynikla a pritom vytvorila pekný celok? Máme pre vás štyri tipy a triky.

 

Joga legíny - dfslovakia.skJoga je populárnym typom cvičenia, ktorý si za posledné roky obľúbilo čoraz viac ľudí. Má rôzne úrovne náročnosti, dokáže vytvarovať postavu a je vhodný pre každého. Na to, aby ste si pri ňom však oddýchli a nabrali potrebnú energiu, je dôležité, aby ste zvolili správne oblečenie. A to hlavne spodnú časť. Športové legíny by mali byť mäkké, poddajné a nemali by nikde ťahať. Čo všetko musia ešte spĺňať?

 

Teddy bundička - dfslovakia.skTeddy bunda je obľúbeným kúskom tohto roka, čo znamená len jediné. Vo vašom šatníku rozhodne nesmie chýbať. Jej výhod je nespočetné množstvo. Vyzerá štýlovo, dobre a moderne, ľahko sa kombinuje s inými vecami a nájdete ju v desiatkach prevedení. Stále neviete, či do nej investovať a čo k nej nosiť? Máme pre vás praktické tipy, ako ju zladiť do bežného outfitu.

 

Cviky na pevný zadok - dfslovakia.skPo pevnom a peknom zadočku túži množstvo žien. Dopracovať sa k nemu je však náročné. Okrem správnej stravy je dôležitý aj pravidelný cvičebný režim. Len vďaka vytrvalosti získate výsledky, ktoré tak veľmi chcete. Aké sú tie najlepšie cviky na zadok?

 

Ako si udržať štíhlu postavu - dfslovakia.skStoly prehýbajúce sa pod sladkými koláčmi a chutnými hlavnými chodmi sú základom Vianoc. Počas sviatkov jeme mnohokrát aj vtedy, keď nie sme hladní. Predsa len, musíme vyskúšať všetky druhy koláčov, ktoré napiekla mama, babka aj kamarátka. A preto sa naskytuje otázka, je vôbec možné udržať si váhu a štíhlu postavu aj na Vianoce? Je, no musíte poznať niekoľko dôležitých pravidiel.

 

5 najčastejších chýb, kvôli ktorým sa vám nedarí schudnúťSchudnúť päť či desať kilogramov nie je tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Keď neviete, ako správne na to, môžete sa dostať do nikdy nekončiaceho kolotoča. Chcete sa zbaviť prebytočných kíl, no nedarí sa vám to? Toto je päť najčastejších chýb, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou robíte aj vy.

 

Ako by mala vyzerať vaša fitness rutina v zime?Zlé počasie a zima často ovplyvňujú našu náladu a motiváciu k cvičeniu. Mnohí nadšenci fitness a pohybu zvádzajú boj s nechuťou ísť cvičiť, prípadne sa zdravo stravovať. Máte takéto obdobie aj vy? Zmeňte svoju klasickú rutinu na tú zimnú a uvidíte, že všetko pôjde oveľa jednoduchšie.

 

5 darčekov, ktorými potešíte sestru či najlepšiu kamarátkuNájsť vhodný darček pre blízkeho je často beh na dlhú trať. To, čo sa sestre alebo najlepšej kamarátke hodí, spravidla viete. Mnohokrát však šperk, doplnok alebo nejaké príslušenstvo už má. Neviete, čo tak dôležitej osobe venovať? Máme pre vás zopár praktických tipov.

 

Cviky, ktoré zvýšia vašu výdrž v posteliZdravá strava, pravidelné cvičenie a dostatočná starostlivosť o telo má množstvo výhod. Okrem dobrej kondície vám tiež pomáha v rámci sexuálneho života. Chceli by ste mať lepšiu výdrž, no neviete, ako na to? Toto sú cviky, ktoré vám pomôžu nielen v posteli, ale aj počas bežných dní, pretože zlepšia kondíciu.

 

Cviky na brucho, vďaka ktorým vyformujete brucho v priebehu pár týždňovBrucho je, hlavne pre ženy, jednou z najkritickejších partií na tele vôbec. Veľmi ťažko sa tvaruje a v určitých obdobiach v mesiaci sa aj tak nafúkne. Na to, ako vyzerá, vplýva tiež strava a to, aké cviky vlastne cvičíte. Chcete, aby bolo ploché a pekne vytvarované? Máme pre vás zopár tipov, ktoré vás k tomu privedú.

 

5 pravidiel, ktoré musíte dodržiavať, ak chcete zostať fitCítiť sa dobre a byť fit nie je len o cvičení. Je aj o iných maličkostiach a pravidlách, ktoré, ak sa chcete cítiť dobre, musíte dodržiavať. Nie každý ich však pozná a vie, čo je skutočne dôležité. Máme pre vás päť kľúčových a základných pravidiel, ktoré vám pomôžu na ceste za svojím zdravým ja.

 

Fitness rutina, ktorá vám zmení život: Začnite ňou každé ránoRutina sa možno zdá nudná, no v skutočnosti nám pomáha vytvárať si zdravé návyky, ako napríklad to, že chodíme pravidelne cvičiť. Umožňuje nám zvyknúť si aj na veci, kvôli ktorým musíme vystupovať z komfortnej zóny. Chcete si posilniť zdravie a zlepšiť celý život? Vyskúšajte túto rutinu. 

 

Najúčinnejšie cviky pre vaše nohy. Začnite ich formovať už dnesCvičenie nie je len o chudnutí, ale aj o formovaní celej postavy. Niektoré časti sú problematické viac, iné menej. Všetko závisí od typu postavy a od toho, aké sú vaše ciele. Túžite po pevnejších a krajších nohách? Vybrali sme pre vás tie najlepšie cviky.

 

Zacvičte si dobre a kvalitne: Siahnite po funkčnom športovom oblečeníFunkčné oblečenie je kľúčovým prvkom každého cvičenia. Počas celého tréningu sa v ňom budete cítiť dobre a pohodlne. Nikde vás nič neťahá ani sa na vás nelepí. Okrem toho sú tieto kúsky veľmi štýlové, vyzerajú dobre a priťahujú pozornosť. Jednoducho sa kombinujú s inými prvkami v outfite. Vyberte si aj vy kvalitné fitness oblečenie ešte dnes.

 

Vyberajte si plavky z tých najkvalitnejších vlákien. Povieme vám, ktoré to súPri výbere dámskych plaviek je dôležité pozerať nielen na výzor, ale aj na materiál. Od toho závisí, koľko vám vydržia a či si aj po rokoch zachovajú rovnaký tvar a farbu. Niektoré typy sú odolné len voči chlóru, iné znesú aj soľ. Ešte predtým, ako vôbec do vody skočíte, by ste mali vedieť, čo máte na sebe oblečené. Ktorý materiál je ten najlepší?

 

 

 5 športových inšpirácií, čo si vziať v lete do fitness centraRočné obdobia a teploty vonku ovplyvňujú nielen to, čo nosíme počas bežných dní, ale aj to, v čom cvičíme. V zime máme spravidla viac vrstiev, aby nám nebolo chladno. V lete je to presne naopak. Chystáte sa do fitness centra a neviete, čo si so sebou vziať? Máme zoznam 5 základných vecí, ktoré vám nesmú chýbať.

 

Dámsky športový overal

Letné outfity by mali spĺňať niekoľko podmienok. Tou prvou je to, že musia byť pohodlné a vzdušné, aby ste sa v nich zbytočne nepotili. Druhou je dizajnová stránka. Každý letný outfit musí byť štýlový, aby zaujal a pritiahol pozornosť. Ak si chcete uľahčiť obliekanie a kombinovanie vrchu so spodkom, vyberte si športový overal.

 


Športová podprsenka je dôležitým kúskom pre každú ženu. Pri cvičení dobre drží, nepadá a v teplom počasí dokáže nahradiť aj kratší top. Pri kúpe sa stretnete s viacerými typmi. Odlišujú sa od seba tvarom, materiálom či farbou. Výber však nie je vôbec náročný.

 

Športové oblečenie musí spĺňať niekoľko podmienok na to, aby sa dobre nosilo. Jedným z nich je funkčný materiál, ktorý sa postará o odvod potu z pokožky. Túto vlastnosť by nemali mať len legíny a športové podprsenky, ale aj tričká a topy. Pri výbere na ňu rozhodne nezabúdajte.

 

Každý kúsok športového oblečenia, ktorý máte doma, by mal byť z kvalitného a pohodlného materiálu. Len vtedy, keď neťahá, sa v ňom dajú robiť všetky športové úkony. Jedným z najdôležitejších kúskov na cvičenie sú legíny. Stavte na ten najvyšší komfort aj vy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia