Kategórie
 
 
 
 
 
 

Teddy bunda: Zbláznite sa aj vy do plyšovej bundičky

Teddy bundička - dfslovakia.skTeddy bunda je obľúbeným kúskom tohto roka, čo znamená len jediné. Vo vašom šatníku rozhodne nesmie chýbať. Jej výhod je nespočetné množstvo. Vyzerá štýlovo, dobre a moderne, ľahko sa kombinuje s inými vecami a nájdete ju v desiatkach prevedení. Stále neviete, či do nej investovať a čo k nej nosiť? Máme pre vás praktické tipy, ako ju zladiť do bežného outfitu.


Univerzálne farby sa hodia ku všetkému

Chlpatá bunda teddy je na trhu vo viacerých farebných prevedeniach. Najobľúbenejšou a najpredávanejšou je hnedý variant, ktorý sa veľmi podobá na plyšového medveďa. Od toho je totižto názov oblečenia odvodený. Hnedá je univerzálna a dá sa zladiť ku všetkému. Môžete ju nosiť do práce, školy aj mesta. Skvelo vyzerá s teniskami, čižmami aj topánkami na podpätku.

Univerzálna však nie je len hnedá. Staviť môžete aj na iné farebné prevedenia, napríklad čiernu, sivú či dokonca bielu. Jednotlivé odtiene sú ako stvorené na nosenie počas jesene, zimy i chladnej jari. K bundičke takéhoto sfarbenia pridajte peknú kabelku alebo ľadvinku a vyrazte kamkoľvek máte naplánované.
 

Výrazné prevedenia ocenia milovníci netradičných kúskov

Chcete v zime vyniknúť a hľadáte niečo, čo by vám v tom mohlo pomôcť? Ste na správnom mieste! Teplá zimná bunda dámska v teddy vzhľade a v rôznych sýtych farbách priťahuje pozornosť. Zaobstarať si môžete napríklad modrý variant, ktorý je tento rok must-have kúskom, prípadne zelený alebo žltý kúsok. Báť sa netreba ani červenej, oranžovej a ružovej. V zime, keď každý nosí len tmavé veci, budete v meste vyzerať očarujúco a originálne. Pozornosť na seba upútate už z diaľky niekoľkých metrov. K sýtym farbám sa snažte zvoliť oblečenie v jednom, maximálne dvoch odtieňoch. Tri a viac by mohli spôsobiť chaos. To isté platí aj pri doplnkoch. Stačí si vziať kabelku a jemnú retiazku na krk či ruku.
 

Dlhšie kabátiky vás zachránia v práci

Teddy bunda je síce rozšírená a populárna, no nemusíte zostať len pri nej. Formálnejší výzor majú dlhšie kabáty určené na nosenie do prostredia, kde sa vyžaduje dress-code. Prípadne tam, kde chcete pôsobiť elegantne a nadčasovo.

Pri nákupe a výbere kabáta sa orientujte na rovnaké parametre ako pri bundách. Jediným rozdielom je dĺžka. Kabáty ju majú rôznu. Kratšie modely po zadok sa dajú nosiť na všetky spôsoby. Dlhšie prevedenia po kolená či dokonca pod ne sú skvelé vtedy, keď idete do spoločnosti a chcete vyzerať upravene. Masívnu a oversized bundičku či kabát dokážete stiahnuť pomocou opasku. Ten dodá vašej postave príťažlivý tvar presýpacích hodín.
 

Vyskúšajte teddy bundu aj vy

Teddy bunda je štýlovým a zaujímavým prvkom v outfite. Priťahuje pozornosť a rozumie si so všetkým, čo si k nej oblečiete. Zlaďte ju podľa svojho štýlu a užívajte si praktické vlastnosti, ktoré vám poskytuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia