Kategórie
 
 
 
 
 
 

5 darčekov, ktoré potešia sestru či najlepšiu kamarátku. Inšpirujte sa našimi tipmi

5 darčekov, ktorými potešíte sestru či najlepšiu kamarátkuNájsť vhodný darček pre blízkeho je často beh na dlhú trať. To, čo sa sestre alebo najlepšej kamarátke hodí, spravidla viete. Mnohokrát však šperk, doplnok alebo nejaké príslušenstvo už má. Neviete, čo tak dôležitej osobe venovať? Máme pre vás zopár praktických tipov.

 

Zamerajte sa na to, čo má rada

Na to, aby ste vybrali správny darček, sa musíte zamerať na to, čo má daná osoba rada a k čomu inklinuje. Pravidelne cvičí? V tom prípade jej zaobstarajte športový dámsky set. Rada číta? Zaplaťte jej predplatné obľúbeného časopisu alebo jej kúpte knihy. Miluje písanie? Vybavte ju štýlovým diárom. Možností je nespočetne veľa. Sestru či kamarátku poznáte lepšie ako seba. Viete, čo robí vo svojom voľnom čase. Ako trávi dni a čo ju napĺňa. Využite tieto vedomosti k tomu, aby ste jej vybrali ten najlepší darček.

 

5 darčekov, ktorými potešíte sestru či najlepšiu kamarátkuDôležitá je praktickosť

Praktickosť darčeka je rozhodujúca. Peknú kľúčenku síce kamarátka využije a bude ju mať vždy pri sebe, no moc funkcií jej neposkytne. Na druhej strane, keď jej kúpite zariadenie do bytu, pretože sa práve presťahovala, určite jej urobíte väčšiu radosť. Ku skvelým praktickým darčekom sa radia zápisníky, papiernicke potreby, vysnívaný kúsok oblečenia, kvalitná kozmetika a elektronika, ako napríklad fén. Keď máte väčší rozpočet, zaobstarajte jej elektrospotrebič.

 

Vybavte ju do fitness centra

Patrí vaša sestra k milovníkom cvičenia a nevynechá ani jeden tréning? Praktickým darčekom, ktorý určite využije, sú sety na cvičenie. Hneď na prvý pohľad vyzerajú dobre a štýlovo. Priťahujú pozornosť a zaujmú. Cvičí sa v nich veľmi dobre, pretože sú pohodlné a funkčné. Nehovoriac o tom, že nikde neťahajú a prispôsobia sa každému pohybu. Pri športových setoch netreba zabúdať ešte na jednu výhodu. Kúpou jedného kúsku máte celý darček vybavený. Set totižto obsahuje vrch aj spodok. Nemusíte tak jednotlivé časti hľadať samostatne a ladiť ich farebne alebo materiálovo.

 

Vytvorte jej fitko doma

Nie každý má rád klasické fitness centrá. Keď je vaša sestra skôr typ na cvičenie doma, vybavte jej domácu posilňovňu. Kúpte jej činky, pohodlnú podložku, funkčné oblečenie a praktickú fľašu na vodu. Nezabudnite ani na predplatné jej obľúbeného cvičebného programu alebo aplikácie. Keď je osoba orientovaná na jeden konkrétny šport, kúpte jej vybavenie spájajúce sa s ním. Napríklad, boxerke kúpte boxerské rukavice, hokejistke hokejku. Pri profesionálnych športoch sa poraďte radšej s trénerom, odborníkom alebo samotnou osobou, ktorej idete darček kúpiť. Budete si istí, že nezvolíte niečo, čo nakoniec nevyužije.

 

Darujte zážitok

Pre cestovateľku a milovníčku dobrodružstva by ste mali staviť na darovanie zážitku. Kúpte letenky do destinácie, kde ste neboli a podniknite spoločný výlet. Vyberte jej skok padákom alebo bungee jumping. V prípade obmedzeného rozpočtu siahnite po kufri alebo praktickom dokladovníku.

 

Buďte kreatívni

Svojej sestre alebo priateľke viete sami vytvoriť pekný originálny darček. Ten jej urobí ešte väčšiu radosť, pretože si všimne, že ste si dali námahu, aby ste niečo urobili. Do daru investujete čas, čo je oveľa cennejšie ako šperk alebo čokoľvek iné.

Vytvorených darčekov je neúrekom, no môže to byť napríklad pekne ozdobený úložný box, obraz, hrnček alebo vankúš s vašou spoločnou fotkou, fotokniha či sviečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia