Kategórie
 
 
 
 
 
 

Cviky, ktoré zvýšia vašu výdrž v posteli

Cviky, ktoré zvýšia vašu výdrž v posteliZdravá strava, pravidelné cvičenie a dostatočná starostlivosť o telo má množstvo výhod. Okrem dobrej kondície vám tiež pomáha v rámci sexuálneho života. Chceli by ste mať lepšiu výdrž, no neviete, ako na to? Toto sú cviky, ktoré vám pomôžu nielen v posteli, ale aj počas bežných dní, pretože zlepšia kondíciu.

 

Na cvičenie potrebujete správne veci

Keď sa rozhodnete, že začnete cvičiť, nezabudnite na kvalitné a funkčné fitness oblečenie. To vám zaistí, že vás pri cvičení nebude nikde nič ťahať. Športové oblečenie pre ženy sa tiež prispôsobí jednotlivým úkonom. Neroztrhne sa a ani sa nijakým iným spôsobom nezničí. Okrem štýlových legín budete potrebovať aj športové tričká dámske s možnosťou odvádzania potu a pevné podprsenky, ktoré udržia dekolt na jednom mieste. Nezabúdajte tiež na doplnky, ako podložka na cvičenie či činky.

 

Plank

Keď sa oblečiete do fitness oblečenia dámskeho, môžete začať cvičiť. Tým najlepším a prvým cvikom je plank. Jeho výhodou je, že je jednoduchý na predvádzanie a dokáže posilniť celé jadro. Buduje svaly vrátane tých, ktoré sa nachádzajú v oblasti brucha, chrbta a panvy. A práve tieto svaly dokážu ovplyvniť výdrž v posteli. Na to, aby ste plank urobili, si ľahnite na brucho. Postavte sa na ruky a špičky nôh, aby ste vytvorili dosku. Ruky zohnite v lakťoch do 90 stupňového uhla a oprite sa o ne. V takejto pozícii vydržte aspoň 30 sekúnd. Čas následne predlžujte aj na minútu či dve.

 

Cviky, ktoré zvýšia vašu výdrž v posteliMostík

Mostík precvičuje panvové dno, čo pomáha v posteli hlavne ženám. Poskytuje im lepší pôžitok z celého aktu. Okrem toho, cvičením tohto cviku si budujete svalovú pamäť. Tá sa vám môže zísť, keď v budúcnosti budete skúšať rôzne zaujímavé polohy. Precvičovanie mostíka je ľahké. Stačí si ľahnúť na zem. Nohy pokrčte a ruky dajte vedľa tela. Pomalým pohybom začnite zdvíhať panvu hore a dole. Bez toho, aby ste sa zadkom dotkli zeme. Mostík môžete robiť aj s jednou nohou vo vzduchu. V takýchto situáciách precvičujete nielen panvu, ale aj nohy. Hlavne stehná.

 

Drepy s výskokom

Ak by ste chceli lepšiu kondíciu a celkovú výdrž, mali by ste do svojich tréningov začleniť trochu vysoko intenzívneho intervalového tréningu, známeho pod skratkou HIIT. Vďaka nemu sa vaše telo pripravuje na intenzívne radovánky akéhokoľvek typu. Výskoky z drepu sú jedným z cvikov patriacich do tejto skupiny. Sú skvelé na zvýšenie tepovej frekvencie. Nehovoriac o tom, že zlepšujú silu a stabilitu nôh. Keď ich chcete zaradiť do cvičebného plánu, stačí, aby ste sa postavili a mierne rozkročili. Spravte drep, no akonáhle pôjdete hore, vyskočte.

 

Kliky

Okrem toho, že sú kliky skvelým cvičením pre celé telo, sú nevyhnutnosťou pre ľudí, ktorí chcú experimentovať s polohami alebo skúšať nové veci. Sila tela a rúk je kľúčová pri pozíciách vyžadujúcich zapojenie celého tela. Predvádzanie klikov je nie je náročné. Dajte sa do pozície planku s tým rozdielom, že zostanete na rukách. Ruky následne mierne ohýbajte do strán a približujte sa k zemi. Keď budete len kúsok nad zemou, vráťte sa hore. Ak máte ruky slabšie, nohy ohnite a oprite sa, namiesto špičiek, o kolená.

 

Myslite aj na stravu

Príliš ťažká strava je zabijakom výdrže v posteli. Práve preto nemyslite len na to, ako budete cvičiť, ale aj na to, čo budete jesť a kedy. Najlepšie sú ľahšie jedlá, minimálne hodinu alebo dve pred samotným stykom. Vyhnete sa tomu, aby vám nebolo príliš zle.

 

Vybudujte si skvelú výdrž

Výdrž v posteli si musíte vybudovať. Ak chcete dosahovať čo najlepšie výsledky, je potrebné, aby ste do svojich bežných dní zaradili pravidelný pohyb. Stavte na jeden zo spomínaných cvikov a uvidíte, že sa výsledky dostavia už za krátky čas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia