Kategórie
 
 
 
 
 
 

Športový overal ako letný fitness trend. Tento kúsok by nemal chýbať vo vašom šatníku

Dámsky športový overal

Letné outfity by mali spĺňať niekoľko podmienok. Tou prvou je to, že musia byť pohodlné a vzdušné, aby ste sa v nich zbytočne nepotili. Druhou je dizajnová stránka. Každý letný outfit musí byť štýlový, aby zaujal a pritiahol pozornosť. Ak si chcete uľahčiť obliekanie a kombinovanie vrchu so spodkom, vyberte si športový overal.

 

Pohodlie na prvom mieste

Oblečenie, ktoré si kupujete, musí byť nielen pekné, ale aj pohodlné. Dôvodom je, že len vtedy, keď sa v jednotlivých kúskoch budete cítiť dobre, v nich budete tak aj vyzerať. Pri výbere preto sledujte materiál a to, ako športové overaly vyzerajú. Zdajú sa vám príliš krátke? Siahnite po dlhšom prevedení. Nechceli by ste tak obtiahnutý strih? Kúpte si niečo voľnejšie a priedušnejšie. Výber je široký a na svoje si príde úplne každý. Výhodou športových overalov je hlavne to, že sú vyrobené z príjemného materiálu. Ten sa dokáže prispôsobiť každej postave, vďaka čomu v ňom môžete aj cvičiť. 

 

 Športový overal Nero ShortKrátky aj dlhý

Na leto sa vám zíde hlavne overal v krátkom prevedení. Takéto kúsky majú spravidla tričko s krátkym rukávom a šortky. Nie každý má však v obľube krátke nohavice, a preto môžete pokojne zvoliť aj dlhé. Overal s dlhými nohavicami je praktický a univerzálny. Nosiť ho dokážete počas celého roka.

 

Nezabúdajte na farbu

Väčšina športových overalov kombinuje dve a viac farieb. Ak ste minimalistom a chceli by ste niečo jednoduchšie, určite nájdete aj jednofarebný kúsok. Dôležité je, aby sa vám dobre nosil a vedeli ste ho skombinovať s topánkami a doplnkami. K tmavým farbám sa vám budú hodiť čierne a sivé tenisky. Keď chcete vytvoriť kontrast, nebojte sa bielej. Obuv sa snažte skombinovať tón v tóne. K outfitu nepridávajte viac ako tri farby. Vyzeral by chaoticky.

 

Športový overal Geometric GreenNielen na cvičenie

Dámsky športový overal je určený hlavne na cvičenie. Vďaka tomu, že je pohodlný, sa v ňom veľmi dobre pohybuje. Dokáže sa poddať aj náročnejším úkonom. Nepraskne ani sa nezničí. Jeho najväčšou výhodou je však to, že má štýlový dizajn. Pokojne ho tak môžete nosiť aj počas bežných dní. Napríklad doma, počas nákupov alebo vtedy, keď pôjdete s priateľkami na kávu. Jednoducho ho doplňte športovou ľadvinkou, teniskami a šiltovkou. To, čo mnohé ženy milujú na overaloch najviac je, že dokážu opticky predĺžiť nohy a zbaviť vás prebytočných kilogramov. Celá postava tak vyzerá súmerne. Overaly sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Rozhodne sa ich nebojte.

Sledujte rôzne doplnky

Overaly dámske sú samé o sebe výrazným kúskom. Nenosí ich príliš veľa ľudí, čo vám dáva možnosť vyjsť z davu. Už jednofarebný minimalistický overal vie zaujať a povýšiť váš outfit o niekoľko úrovní. Ak by ste však chceli niečo extra, zvoľte overaly s rôznymi doplnkami. Tými môžu byť napríklad zaujímavé zipsy alebo vačky. Sledujte tiež spôsob zapínania, výrezy na chrbte či kombináciu viacerých materiálov. Veľmi dobre vyzerá overal so zúženým pásom. Prípadne, keď má túto časť upravenú tak, aby mierne stiahla bruško. Takýmto spôsobom sa ľahko zbavíte akýchkoľvek nedokonalostí.

 

Outfit vytvorený do 5 minút

Ani vás nebaví stáť pred skriňou a premýšľať, čo si dáte na seba? Urýchlite si celý proces výberu outfitu. Využite štýlový športový overal, ktorý jednoducho vyrieši, aké tričko aj nohavice budete mať. Stačí si k nemu vziať len správne športové doplnky. S doplnkami to ale zbytočne nepreháňajte. Stačí, keď zvolíte jednu športovú kabelku a šiltovku. Prípadne vyplňte prázdne miesto na krku štýlovou retiazkou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia