Kategórie
 
 
 
 
 
 

Kvalitné tričká s rýchlym odvodom vlhkosti pre náročné ženy

Športové oblečenie musí spĺňať niekoľko podmienok na to, aby sa dobre nosilo. Jedným z nich je funkčný materiál, ktorý sa postará o odvod potu z pokožky. Túto vlastnosť by nemali mať len legíny a športové podprsenky, ale aj tričká a topy. Pri výbere na ňu rozhodne nezabúdajte.

Ako stvorené na leto

Určite to poznáte aj vy. Vysoké tropické teploty počas leta sa starajú o to, že sa pri bežnom tréningu potíte niekoľkonásobne viac ako inokedy. Príliš veľa potu spôsobuje nepríjemný pocit, nehovoriac o tom, že mokré mapy je vidieť z diaľky niekoľkých metrov.

Ako proti týmto problémom bojovať? Odpoveď je jednoduchá. Funkčný materiál. Ten zabezpečí, že sa prebytočný pot nielen vsiakne, ale taktiež odvedie preč z tela. Pri cvičení sa tak na vás nebude lepiť nepríjemná mokrá látka. Plus, zbohom môžete dať aj mokrým fľakom.

zdroj: DFslovakia.sk

Zíde sa aj v zime

Zimné obdobie a nízke teploty nie sú dôvodom, prečo by ste mali prestať cvičiť. Často to funguje presne naopak. Ponuré a tmavé počasie si doslova vyžaduje dávku endorfínov z pohybu.

Dámske športové tričko je do takéhoto počasia ako stvorené. Postará sa o to, aby ste v ňom kvôli potu neprechladli. A, rovnako ako v lete, sa v ňom budete cítiť skvelo aj po hodinovom tréningu.

Na hot jogu i beh

Dámske športové tričká sú vhodné na úplne všetky typy cvičenia. Znosíte ich najmä počas kardia, kedy sa potíte najviac. Oblečte si ich, keď idete behať, boxovať, skákať alebo tancovať.

Zídu sa však aj vtedy, keď cvičíte pomalšie a pokojnejšie cvičenie, pri ktorom sa spotíte iba trochu. K týmto cvikom sa radí napríklad klasická a hot joga či pilates.

Štýlové a ženské prevedenie

Aj napriek tomu, že funkčné vlastnosti sú dôležité, netreba zabúdať na dizajn. Dámske tričko na cvičenie musí byť zaujímavé a moderné. Skombinujte ho s legínami či teniskami. Mnohé ženy preferujú jednofarebné a univerzálne odtiene, ako čierna, biela a sivá. Dôvod je najmä ten, že sa ku všetkému hodia.

Nebojte sa však ani vzorov, potlačí či kombinácií farieb. Športové oblečenie môže byť hravé. Pritiahnite pozornosť a zaujmite. Zo širokého výberu sa vám určite zapáči vzor mozaiky a pásikov.

Kratšie topy aj dlhé tričká

Dlhé tričko je klasikou. Bude vyzerať dobre v každej jednej situácii. Hodí sa všetkým ženám nehľadiac na preferovaný štýl alebo vek. Môžete si k nemu obliecť nohavice s vysokým aj nízkym pásom.

Kratšie, tzv. cropped topy, sa hodia k legínam s vyšším pásom. Zídu sa vám v lete a zamilujú si ich hlavne ženy s vypracovanou postavou.

 

 

zdroj: Designed4Fitness.sk

Vyberajte podľa svojho štýlu

Pri nakupovaní technických tričiek zohľadnite všetky spomenuté faktory, no myslite najmä na to, čo sa vám páči. Siahnite po farebnom prevedení, ktoré je vám najbližšie. Rovnako tak spravte aj pri dĺžke či veľkosti. Ak sa necítite dobre v úzkom prevedení, kúpte si o jedno alebo dve čísla väčšie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia