Kategórie
 
 
 
 
 
 

V týchto športových legínach sa budete cítiť sexi aj pohodlne počas celého cvičenia

Každý kúsok športového oblečenia, ktorý máte doma, by mal byť z kvalitného a pohodlného materiálu. Len vtedy, keď neťahá, sa v ňom dajú robiť všetky športové úkony. Jedným z najdôležitejších kúskov na cvičenie sú legíny. Stavte na ten najvyšší komfort aj vy.

Správny materiál to istí

Komfort športových legín závisí od materiálu použitého na ich výrobu. V praxi to znamená, že najpohodlnejšia a najpraktickejšia možnosť je kombinácia dvoch materiálov, polyester a elastan.

Táto dvojica sa stará o to, aby boli legíny elastické, dobre držali a postavu pekne vytvarovali. Majú taktiež za úlohu odviesť pot a prispôsobiť sa vašim krivkám, aby pri rôznych cvikoch nepraskli a neroztrhali sa.

Samozrejme, stretnete sa aj s inými materiálmi. Ak majú dámske športové legíny rôzne doplnky, môže byť prítomná napríklad sieťovina. Spravidla však ide len o detaily a maličkosti. Nijakým spôsobom neovplyvňujú, ako sa kúsok nosí.

zdroj: DFslovakia.sk

Vysoký či nízky pás?

Pri nákupe legín sa stretnete s dvomi základnými typmi, a to s vysokým a nízkym pásom. Každý má svoje výhody a nevýhody.

Vysoký pás skvelo tvaruje postavu, nepadá a vyzerá hneď na prvý pohľad veľmi pekne. Opticky predlžuje nohy a zakryje nedokonalosti v spodnej časti brucha. Na druhej strane, občas môže na bruchu tlačiť a byť nepríjemný. Stáva sa to najmä pri modeloch s príliš pevnou a tvrdou gumičkou.

Nižší pás je klasikou, ktorá neomrzí. Vyzerá dobre, no opticky nepredĺži nohy. Pri cvičení môže padať. Ak však máte pevnú gumičku, nemalo by sa to stať. Netlačí a legíny v tomto prevedení sa dajú nosiť počas celého dňa.

Kratšie aj dlhšie

Na klasické cvičenie, ako beh, posilňovanie či box je dobré zvoliť dlhé fitness legíny končiace pri členkoch. Nevyhŕňajú sa, môžete ich nosiť počas celého roka a dá sa v nich cvičiť vonku i vnútri.

Kratšie, tzv. 3/4 legíny, sú najlepšie na pilates alebo jogu. Tieto cvičenia sa cvičia najčastejšie vo vnútri. Zima vám na členky a lýtka určite nebude. Tento typ legín je väčšinou ozdobený šnúrkami na spodnej časti.

A počas leta sa nezabudnite poobzerať po štýlových šortkách. Tie znosíte nielen na cvičenie, ale aj na prechádzku či bežné dni doma.

 

 

Nezabúdajte na dizajn

Legíny na beh a cvičenie sú kúskom, ktorý na vás vidí úplne každý. Preto si vyberajte štýlové a pekné prevedenia. Univerzálnou možnosťou je čierna a sivá. Tie nikdy nesklamú, odoberú niekoľko kíl a jednoducho sa ladia s akýmkoľvek topom alebo športovou podprsenkou.

Výraznejšie farby, ako napríklad ružová, červená či zelená sa môžu kombinovať ťažšie. Sú však skvelé počas jari a leta. Pritiahnu pozornosť a zlepšia náladu. Skvelo sa k nim hodí čierne alebo biele tričko.

Poslednou možnosťou je kúpa legín vo farbe trička a podprsenky. Jednofarebný športový outfit vyzerá najlepšie.

Na šport aj bežné cvičenie

Milujete legíny a chceli by ste ich nosiť počas celého dňa? Vyberte si kúsok, ktorý sa bude dať kombinovať s obľúbenou mikinou alebo tričkom. V takomto outfite môžete chodiť do mesta, na nákup alebo do prírody.

Pri nákupe nezabudnite ani na svoje ratolesti. Dievčenské športové legíny nájdete v hravých farbách a s pekným vzorom. Deti si ich zamilujú vďaka vysokému pohodliu a peknému dizajnu.

 

zdroj: DFslovakia.sk

Pohodlie nadovšetko

Legíny majú byť pohodlným športovým oblečením, v ktorom sa cítite dobre ako pri športe, tak aj počas bežných dní. Vyberajte si univerzálne modely vhodné do všetkých situácií a uvidíte, že nič iné už nosiť nebudete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia